Holland Paviljoen op Seafood Expo Global 2018

De Seafood Expo Global (SEG) is al jaren de grootste visvakbeurs ter wereld en vindt elk jaar rond eind april, begin mei plaats in Brussel (Brussels Exhibition Centre).
Het Nederlands Visbureau organiseert elk jaar op de SEG een Holland Paviljoen. Het Holland Paviljoen biedt Nederlandse importeurs en exporteurs van vis- en visproducten de mogelijkheid te participeren in een opvallende, in het oog springende presentatie onder Nederlandse vlag. De Nederlandse vissector is op deze wijze als collectief duidelijk herkenbaar ten opzichte van andere, concurrerende landen.
Holland Paviljoen op Seafood Expo Global 2018

Seafood Expo Global 24-26 april

De Seafood Expo Global 2018 vindt plaats van 24 t/m 26 april. Dit jaar presenteren maar liefst 15 Nederlandse bedrijven zich binnen het Holland Paviljoen. Het Holland Paviljoen bestaat uit 5 grote blokken verdeeld over hal 6 en 9.

Plan nu uw bezoek!

We helpen u graag met het plannen van uw bezoek aan de SEG 2018. Veel informatie is te vinden op de website van de beursorganisatie zoals plattegronden van de beurshallen, overzicht van standhouders, informatie over parkeren en het boeken van hotelkamers: https://www.seafoodexpo.com/global/

Gratis VIP-tickets

Voor de online registratie van een gratis VIP-ticket gaat u ook naar: www.seafoodexpo.com/global/
Klik op ‘Register’  en daarna op ‘Attendee Registration’.  Met de promotie code 206053 is uw ticket gratis. Wanneer de kaarten voor 31 maart 2018 zijn aangevraagd, worden ze nog per post opgestuurd, anders kunnen ze ter plaatse worden afgehaald.

Let op! Bij het registreren voor een toegangskaart moet u een branche aanvinken waarbinnen u werkzaam bent. De kortingscode geldt niet voor de volgende branches: Transportation, Transportation Equipment, Transportation Services, Equipment, Processing Equipment, Foodservice Equipment, Retail Equipment, Packaging, Packaging Equipment, Tag/Labels, Containers, Services , Financial Services, Computer Services and Cold Storage/Refrigeration.