Visculinair magazine en kookboek
OVER VISCULLINAIR, HET MAGAZINE
Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is Visculinair. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau de Visculinair. Het is een kwartaalmagazine dat in maart, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.
Een culinair magazine vol vis
Natuurlijk staat Visculinair vol heerlijke visrecepten, maar het biedt de lezer nog veel meer. Zo zijn er elk kwartaal colums te lezen van sectorgenoten, bieden we een kijkje achter de schermen in de viswereld, geven we achtergrondinformatie over vissoorten en hebben we aandacht voor luchtige onderwerpen zoals de leukste vissige gadgets en visevenementen.
Klantenbinder voor visspecialisten
Voor visspecialisten snijdt het mes aan twee kanten met het consumentenmagazine Visculinair. Het inspireert consumenten meer vis te eten en het werkt als klantenbinder. Het is een leuke attentie om mee te geven aan de klant als bedankje voor de trouwe klandizie. Daar kom je zeker voor terug!
Abonneren
Word abonnee en mis geen nummer van Visculinair! Elk kwartaal (maart, juni, september en december) ontvangt u het magazine in handige bundels van 100 stuks. U kunt zelf aangeven hoeveel pakketten (van 100 exemplaren) u elk kwartaal wenst te ontvangen. Voor de prijs van 30 cent per exemplaar hoeft u het zeker niet te laten! Mocht u na de eerste edities te veel of te weinig exemplaren hebben, dan kunt u de oplage altijd laten aanpassen.
Of bestel exemplaren in de webshop.
Over Visculinair, het Kookboek
In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.
Net als het Visculinair Magazine is het aanbieden van het kookboek een mooie geste naar trouwe klanten toe of een leuk non-food bij verkoopartikel dat tegen inkoop aangeschaft kan worden in onze webshop.
Samenwerken met Visculinair Magazine
Visculinair Magazine is een interessant platform voor partijen die vis of visgerelateerde artikelen. Elke editie heeft een oplage van 35.000 exemplaren en bereikt hiermee 90.000 visliefhebbers. Neem contact met ons op voor de advertentietarieven en samenwerkingsmogelijkheden via onderstaand contactformulier.