Noordzeevis uit...

Met het initiatief "Noordzeevis uit..." willen ondernemers en  andere stakeholders uit visgemeenten uit Nederland streekproducten uit onze Noordzee op de kaart te zetten. De komende jaren zal dit initiatief dat is begonnen in Scheveningen, ook navolging krijgen in andere plaatsen.

logo Noordzeevis uit SCH

Noordzeevis Uit Scheveningen

De stichting Noordzeevis uit Scheveningen zet zich samen met  plaatselijke ambassadeurs in om vis uit de gelijknamige plaats op de (menu)kaart te zetten. Meer informatie over de stichting en haar activiteiten is te vinden via onderstaande links.

Ook ambassadeur worden?

Meer weten over de stichting en haar activiteiten

De Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft een kookboek uitgegeven, dat u hier kunt bestellen.

Kookboek Noordzeevis uit Scheveningen
Noordzeevis uit IJmuiden

Noordzeevis Uit IJMUIDEN

De stichting Noordzeevis uit IJmuiden zet zich samen met  plaatselijke ambassadeurs in om vis uit de gelijknamige plaats op de (menu)kaart te zetten.

De eerste community-bijeenkomsten met regionale ondernemers en stakeholders uit de regio IJmuiden hebben plaatsgevonden op uitnodiging van het Nederlands Visbureau. Met een nieuwe stichting zal een enthousiaste groep zich gaan inzetten om Noordzeevis prominent onder de aandacht te brengen van ondernemers in de handel, horeca evenals bij consumenten.

Ook ambassadeur worden?

Meer weten over de stichting en haar activiteiten

De Stichting Noordzeevis uit IJmuiden heeft een kookboek uitgegeven, die u hier kan bestellen.

cover nz uit ij

Heb je vragen over dit initiatief? Vul onderstaand formulier in.