Noordzeevis

Noordzeevis is een product om trots op te zijn, maar krijgt vooral in eigen land niet altijd de waardering die het verdient. Gezien de recent stijgende vraag naar streekproducten is het meer dan ooit tijd om daar verandering in de brengen middels collectieve promotie. Wanneer de consument bij de marktkraam, in een restaurant, in de supermarkt, via social media en in de media de aandacht gevestigd ziet op dit streekproduct, groeit de bekendheid met en de waardering voor 'vis van dichtbij'.

Noordzeevis webshop

Via het Nederlands Visbureau kunt u gemakkelijk promotiemateriaal bestellen met het beeldmerk van Noordzeevis: van roll-up banners tot kleding, het is allemaal mogelijk.

Ondernemers, (in)direct aangesloten bij het Nederlands Visbureau een van de dragende belangenorganisaties Visfederatie (onderliggende organisaties), VisNed, de Nederlandse Vissersbond, de Redersvereniging voor de Zeevisserij en de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten kunnen als bestaande ‘Vrienden van het Nederlands Visbureau’ per e-mail een aanvraag sturen naar info@visbureau.nl. Lees alles over de Noordzeevis webshop en bestelmogelijkheden in de Noordzeevis Nieuws:

Uitleg webshop

 

 

Met het initiatief 'Noordzeevis uit...' willen ondernemers en  andere stakeholders uit visgemeenten uit Nederland streekproducten uit onze Noordzee op de kaart te zetten. De komende jaren zal dit initiatief dat is begonnen in Scheveningen, ook navolging krijgen in andere plaatsen.

logo Noordzeevis uit SCH

Noordzeevis Uit Scheveningen

De stichting Noordzeevis uit Scheveningen zet zich samen met  plaatselijke ambassadeurs in om vis uit de gelijknamige plaats op de (menu)kaart te zetten. Meer informatie over de stichting en haar activiteiten is te vinden via onderstaande links.

Ook ambassadeur worden?

Meer weten over de stichting en haar activiteiten

De Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft een kookboek uitgegeven, dat u hier kunt bestellen.

Kookboek Noordzeevis uit Scheveningen
Noordzeevis uit IJmuiden

Noordzeevis Uit IJMUIDEN

De stichting Noordzeevis uit IJmuiden zet zich samen met  plaatselijke ambassadeurs in om vis uit de gelijknamige plaats op de (menu)kaart te zetten.

De eerste community-bijeenkomsten met regionale ondernemers en stakeholders uit de regio IJmuiden hebben plaatsgevonden op uitnodiging van het Nederlands Visbureau. Met een nieuwe stichting zal een enthousiaste groep zich gaan inzetten om Noordzeevis prominent onder de aandacht te brengen van ondernemers in de handel, horeca evenals bij consumenten.

Ook ambassadeur worden?

Meer weten over de stichting en haar activiteiten

De Stichting Noordzeevis uit IJmuiden heeft een kookboek uitgegeven, die u hier kan bestellen.

cover nz uit ij

Heb je vragen over dit initiatief? Vul onderstaand formulier in.

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.

CAPTCHA