Promotie

Het Nederlands Visbureau voert het hele jaar door verschillende campagnes ter promotie van visconsumptie en ter versterking van de beeldvorming ten opzichte van vis.

Een aantal van deze campagnes komt voort uit de jaarlijks vastgestelde ‘Vis van de Maand’-kalender, welke in samenwerking met de branche wordt samengesteld. Er wordt hierbij o.a. rekening gehouden met het seizoen en de behoefte aan extra promotie. Een aantal soorten, waaronder haring, komt jaarlijks terug en andere zijn specifiek gekozen voor een bepaalde maand van dit jaar.

Vis van de Maand overzicht

Download hier het promotiemateriaal 'Vis van de Maand' 2023


Promotiemateriaal

Het Nederlands visbureau ontwikkelt allerlei soorten promotiemateriaal met een uniforme, professionele uitstraling.  Het aanbod wordt continu uitgebreid en vernieuwd. Zie onze webshop voor het volledige aanbod aan vlaggen, banners, autostickers, kookboeken, magazines en nog veel, veel meer!

Webshop referra;

 

Bekijk en bestel het materiaal in de webshop


Lopende campagnes

Campagnes kunnen bestaan uit social media exposure op onze eigen kanalen en/of die van partners, prominent in beeld op onze websites, (pers)events en nog veel meer. Ook biedt het Nederlands Visbureau haar diensten aan voor specifieke campagnes voor branchegenoten.

Bekijk hier onze lopende campagnes

Afgesloten campagnes

Wil je een beeld krijgen van wat het Nederlands Visbureau in het recente verleden aan campages heeft gedraaid ter promotie van vis? Bekijk hier alle  events, beurzen en korte of lange termijn projecten uit het verleden.

Naar de afgesloten campagnes