Het Nederlands Visbureau kijkt terug op een zeer geslaagde beurs in Barcelona

Het Nederlands Visbureau organiseert elk jaar op de Seafood Expo Global een Holland Paviljoen. Op basis van anciƫnniteit heeft het Visbureau een prominente voorkeurspositie op de visbeurs, waar elk jaar een groot landenpaviljoen wordt neergezet. Het Holland paviljoen biedt Nederlandse importeurs en exporteurs van vis en visproducten de mogelijkheid te participeren in een opvallende, in het oog springende presentatie onder Nederlandse vlag waarbij het Visbureau de totale organisatie, van inschrijving en standbouw, tot catering of hostessen, op zich neemt. De Nederlandse vissector is op deze wijze als collectief duidelijk herkenbaar ten opzichte van andere, concurrerende landen.
SEG 2024

Groot, groter, grootst
Al 30 edities lang verzorgt deze wereldvisbeurs een centrale plek waarin opportuniteiten, gezelligheid en de vissector samenkomen. Editie 2024 was met ruim 51.000 m2 beursvloer en 2.244 exposanten uit 87 landen de grootste ooit. Ook het Nederlands Visbureau breidde dit jaar met een extra unit verder uit naar een totaal van zes units waarin 17 deelnemende bedrijven en het Visbureau zichzelf vertegenwoordigden onder de Nederlandse vlag.

De eigen stand van het Visbureau dient vanuit een neutrale positie de collectieve promotie van de totale Nederlandse vissector en fungeert als eerste informatie- en doorverwijspunt voor bezoekers die vragen hebben over de Nederlandse visverwerkende industrie in het algemeen en de bedrijven die deelnemen aan de beurs.

Noteer alvast in je agenda voor 2025: 6-8 mei
Omdat Pasen volgend jaar laat valt, vindt de 31e editie van Seafood Expo Global in 2025 plaats van 6 tot en met 8 mei. Bedrijven die interesse hebben in deelname aan het Holland Paviljoen, kunnen zich alvast melden bij het Nederlands Visbureau. Zij ontvangen dan in juni het inschrijfformulier.