Vis van de Maand 2024

kalender VVDM 2024

Jaarlijks stelt het Nederlands Visbureau in samenwerking met de vissector de ‘Vis van de Maand’-kalender vast. Twaalf verschillende vissoorten, schaal- en schelpdieren worden het komend jaar onder de aandacht gebracht.   Deze kalender is samengesteld door visvertegenwoordigers uit de aanvoer-sector, handel, verwerking en detailhandel met als gemene deler: elke maand ander lekkers uit de zee op je bord. Bij de selectie is rekening gehouden met duurzame vangst, quota, certificering en commerciële aantrekkingskracht.

Factsheet Langoustine Paspoort Langoustine

Door ook andere vissoorten een podium te geven, willen wij de drempel verlagen een keer voor een andere vissoort te kiezen. Doordat deze kalender als richtlijn wordt gezien, zorgt de collectieve aandacht vooreenduidige communicatie en vergroot het de attentiewaarde richting de visliefhebber. Consumenten zien herhaaldelijk de ‘Vis van de Maand’ in de media, op sociale media, in aanbiedingskrantjes, in foodblogs én bij de visdetaillist. Doet u ook mee? Wij hebben promotiemateriaal voor op uw winkelvloer gemaakt. VNV-leden kregen deze materialen gratis op de deurmat.

Wilt u ook gebruik maken van deze materialen en u bent geen VNV-lid? Bestel deze hier eenvoudig via onze webshop. 

Promotie 'Vis van de Maand' op de winkelvloer

Het promotiemateriaal bestaat uit:  

  • De kalender Vis van de Maand 2024
  • A2-poster voor op de winkelvloer met een jaaroverzicht van gerechten die gedurende het jaar beschikbaar komen. De daarop geplaatste QR-code kan door de consument worden gescand, waardoor zij direct worden doorgelinkt naar het recept van de maand.
     
vis van de maand - drukwerk

 

Bestel hier het promotiemateriaal voor 2024

Online:

  • 12 Vis van de Maand-recepten (maandelijks digitaal met optie zelf te printen/drukken)
  • 1 corporate visual voor narrowcasting (op uw digitale beeldschermen)
  • 12 visuals Vis van de Maand voor narrowcasting op de winkelvloer (digitaal)
  • Maandelijkse social media visuals

 

Download de narrowcasting van mei (liggend)

Download de narrowcasting van mei (staand)

Download het Vis van de Maand recept mei

Download de corporate visual (narrowcasting)

Download de social media visuals

 

Promotiemateriaal 2024

overzicht promotiemateriaal

 

Maandelijkse nieuwsbrief
Alle leden van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten ontvangen maandelijks een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over hoe u de Vis van de Maand een podium kunt geven. Denk hierbij aan weetjes, promotiematerialen, social media-content en andere nuttige informatie. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur een mail naar info@visbureau.nl. Lees hier de nieuwsbrief over de 'Vis van de Maand' juni: haring. 

Bekijk de nieuwsbrief van juni 2024