Vervolg POS-materiaal 'Vis van de Maand' nu te bestellen

Gepubliceerd: 2 maart 2020

Elk jaar stelt het Nederlands Visbureau in samenwerking met de vissector de ‘Vis van de Maand’-kalender vast. Iedere maand wordt een andere vissoort uitgelicht, rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra promotie verdient. De 'Vis van de Maand wordt op social media, in printmedia, in foodblogs en bij de visdetaillist gepromoot. Dit jaar hebben wij een heel nieuw pakket 'Vis van de Maand' samengesteld met POS-materiaal speciaal voor op de winkelvloer. Het Vervolgpakket 'Vis van de Maand' is voor de komende negen maanden vanaf nu te bestellen. Nog niet aangehaakt? Geen probleem, bestel dan het Vervolgpakket Uitgebreid 'Vis van de Maand'.
POS-materiaal Vis van de Maand

Het Q2, Q3 en Q4 Vervolgpakket ‘Vis van de Maand’ bestaat uit maandelijks te wisselen promotiemateriaal voor de maanden april t/m december (9 maanden) :

  • Displayposter A4 (9 x 1 per maand)
  • 250 recepten A5 ( 9 x 250 per maand)
  • Narrowcasting (9 x 1 per maand)

 

Het Q2, Q3 en Q4 Vervolgpakket Uitgebreid 'Vis van de Maand' is te bestellen voor degenen die het startpakket gemist hebben en alsnog willen aanhaken. Dit pakket bestaat uit het hierboven genoemde materiaal plus het jaarrond te gebruiken materiaal:

  • Display
  • IJsprikker ‘Vis van de Maand’
  • Narrowcasting : 1 beeld gedurende het hele jaar. U ontvangt het beeld per e-mail
  • Buitenposter A0: 1 beeld gedurende het hele jaar. U ontvangt de PDF per e-mail en kunt deze laten drukken door uw lokale drukker).

 

Terwijl voorgaande jaren zowel het Nederlands Visbureau als de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) promotiemateriaal maakte met dit thema,  laat laatstgenoemde vereniging vanaf 2020 deze promotieactiviteiten over aan het Visbureau. 

Klik hier om het promotiemateriaal te bestellen.