Fish International 2020 Bremen: Schrijf in!

Fish International 2020 in Bremen

Uitnodiging deelname Holland Paviljoen

In navolging van 2018 biedt het Nederlands Visbureau de Nederlandse visbedrijven de gelegenheid tot collectieve deelname aan Fish International Bremen (9-11 februari 2020) binnen een Holland Paviljoen. Deze coördinatie van de tweejaarlijkse beurs heeft het Visbureau na een aantal pauzejaren in 2018 opnieuw opgepakt. Inmiddels hebben enkele bedrijven zich ingeschreven voor een stand binnen het Holland Paviljoen. Belangstellende ondernemers kunnen zich richten tot info@visbureau.nl.

LET OP! Voor dit landenpaviljoen wordt men verzocht tot inschrijving voor 1 juli 2019.
Fish international

De collectieve aanpak werkt kostenbesparend en het neutrale maar opvallende Holland Paviljoen zorgt voor extra zichtbaarheid op de beursvloer. Zo verzorgen wij de gehele coördinatie voor de standbouw, de catering en de hostesses gedurende de beurs. Binnen het Holland Paviljoen kunt u uw stand naar eigen wensen inrichten. Met die verstande dat dit past binnen de collectiviteit van het gehele paviljoen en de bijbehorende huisstijl.

Ongeveer 270 exposanten uit 22 landen presenteren hier hun producten op het gebied van visproductie en –verweking, verse vis en delicatessen.