Visculinair Magazine december editie!

Het einde van het jaar is in zicht. Druk, druk, druk, dat hoort bij deze tijd. Tegelijkertijd lees je steeds meer 'feel good' verhalen in de media. In deze decembereditie van Visculinair komen dan ook onder andere onderwerpen zoals, ontstressen, ontspullen en mindful omgaan met je lijf en geest aan bod. Gezond eten is onderdeel van gezond leven, het magazine gaat mee in deze flow!
Cover Visculinair decembereditie

Alweer bijna een jaar voorbij! Wat vliegt de tijd toch; zeker naarmate je ouder wordt, lijkt die klok nog harder te gaan tikken. En we willen allemaal zo graag die tien ballen in de lucht houden, want druk, druk, hoort bij deze tijd. Tegelijkertijd lees je steeds meer 'feel good' verhalen in de media. Ontstressen, ontspullen en mindful omgaan met je lijf en geest is een greep uit vele aanbevelingen. Gezond eten is onderdeel van gezond leven, dus ook dit magazine gaat mee in deze flow!

We hebben weer pagina’s vol met receptinspiratie, achtergrondverhalen uit de sector en natuurlijk aandacht voor de vissen van de maand december, januari en februari.

Bestel uw exemplaren van het magazine in de webshop of word abonnee.