'Fish from Holland' op North Atlantic Seafood Forum 2018

Het Nederlands Visbureau is de trotse organisator van de Holland ontvangst tijdens de officiële openingsreceptie op het North Atlantic Seafood forum.
Fish from Holland
Holland ontvangst

Van 6 - 8 maart 2018 vindt de 13e editie plaats van het North Atlantic Seafood Forum in Bergen, Noorwegen. Tijdens deze grootste vis gerelateerde business conferentie ter wereld worden de laatste ontwikkelingen en inzichten rondom de toekomst van de branche toegelicht.

Deze editie is Nederland uitgenodigd om als gastheer op te treden en een deel van het inhoudelijke programma voor haar rekening te nemen. Relevante onderwerpen zoals de pulsvisserij, duurzaamheid en de Brexit komen hier uitgebreid aan bod.

Het Nederlands Visbureau is gevraagd de Holland ontvangst op woensdag 7 maart te organiseren. Diverse hapjes en drankjes van Nederlandse bodem worden geserveerd onder het thema ‘Fish from Holland’.

Inschrijven voor de conferentie is nog mogelijk en kan via de website www.nor-seafood.com

Voor de gelegenheid produceerde het Nederlands Visbureau tevens een handzaam boekje met een greep uit de vertegenwoordigde Nederlandse bedrijven tijdens de conferentie.