Visculinair Magazine en Kookboek

Klantenbinder, bron van heerlijke recepten en een inkijkje in de vissector: dat is Visculinair Magazine. In eigen beheer ontwikkelt het Nederlands Visbureau het Visculinair Magazine. Het is een kwartaalmagazine dat in januari, juni, september en december verschijnt. Het magazine is het enige culinaire magazine dat zich specialiseert in vis.

Bekijk een preview van het magazine:

 

 

 

Een culinair magazine vol vis

Natuurlijk staat Visculinair Magazine vol heerlijke visrecepten, maar het biedt de lezer nog veel meer. Zo zijn er elk kwartaal colums te lezen van sectorgenoten, bieden we een kijkje achter de schermen in de viswereld, geven we achtergrondinformatie over vissoorten en hebben we aandacht luchtige onderwerpen zoals de leukste visgadgets en visevenementen.

Klantenbinder voor visspecialisten

Voor visspecialisten snijdt het mes aan twee kanten met Visculinair Magazine. Het inspireert consumenten om meer vis te eten en het werkt als klantenbinder. Het is een leuke attentie om mee te geven aan de klant als bedankje voor de trouwe klandizie. Daar kom je zeker voor terug!

Abonneren

Word abonnee en mis geen nummer van Visculinair Magazine! Elk kwartaal (maart, juni, september en december) ontvangt u Visculinair Magazine in handige bundels van 100 stuks. U kunt zelf aangeven hoeveel pakketten (van 100 exemplaren) u elk kwartaal wenst te ontvangen. Voor de prijs van 25 cent per exemplaar hoeft u het zeker niet te laten! Mocht u na de eerste edities te veel of te weinig exemplaren, dank kunt u de oplage altijd laten aanpassen.

Neem een abonnement

Vul formulier in en word vandaag nog abonnee! Of bestel exemplaren in de webshop.

webshop

Over Visculinair, het Kookboek

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Visculinair Kookboek

Net als het Visculinair Magazine is het aanbieden van het kookboek een mooie geste naar trouwe klanten toe of een leuk non-food bij verkoopartikel dat tegen inkoop aangeschaft kan worden in onze webshop.

Bekijk het Visculinair kookboek in de webshop

Samenwerken

Samenwerken met Visculinair Magazine

Visculinair Magazine is een interessant platform voor partijen die vis of visgerelateerde artikelen. Elke editie heeft een oplage van 35.000 exemplaren en bereikt hiermee 90.000 visliefhebbers. Neem contact met ons op voor de advertentietarieven en samenwerkingsmogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Contactformulier