Presentatie van de GFK visconsumptie cijfers

donderdag, 27 september, 2018

Wij presenteren, in samenwerking met GfK, de meest actuele consumptiecijfers op:

donderdag 27 september 2018

Tijdens dit onmisbare evenement krijgt u antwoord op vragen als: Hoeveel vis heeft de Nederlandse consument het afgelopen jaar gegeten? Voor welke vissoorten kozen zijn dan en waar kochten ze deze? Kortom, een interessant evenement die van grote meerwaarde voor u kan zijn.

Dit onderzoek door onderzoeksbureau GfK is mogelijk gemaakt door alle ondernemers, die lid zijn van één van de brancheorganisaties (VisNed, Nederlandse Vissersbond, Redersvereniging, Haringgroothandelsvereniging, Nederlandse Zeevisgroothandelsvereniging, Vereniging van Visgroothandelaren Urk, Vebega), welke het Nederlands Visbureau financieel steunen. Voor deze leden is deelname aan de presentatie en het ontvangen van de volledige onderzoekrapportage kosteloos. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@visbureau.nl.

Niet-aangesloten en die dagelijks te maken hebben met de handel in vis, zijn eveneens uitgenodigd. Deze deelnemers kunnen hun toegangskaart á € 795,- bestellen in de webshop van het Nederlands Visbureau (vis professionals).

Programma
13.00 uur     Ontvangst
13.30 uur     Welkom: Agnes Leewis, Nederlands Visbureau
13.35 uur     Cijfers en feiten door onderzoeksbureau GfK
15.00 uur     Pauze
15.25 uur     Vervolg bijeenkomst
16.30 uur     Afsluiting met netwerkborrel
17.30 uur     Einde

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel: 088-33 69 655 of email: info@visbureau.nl.