De zomereditie Visculinair laat de zon schijnen! Bestel 'm hier!

Op 1 juni verschijnt de zomereditie van het culinair magazine Visculinair waarin natuurlijk haring een prominente plek krijgt. Verder vinden uw klanten in dit exemplaar interessante verhalen van sectorgenoten en worden ze ook geïnspireerd met o.a. de Vis van de Maanden juli (schol) en augustus (poon) aan de slag te gaan.
Visculinair 2024

Voor u als visspecialist snijdt het mes aan twee kanten. Steeds vaker kloppen consumenten bij ons aan met de vraag waar de Visculinair in de buurt te verkrijgen is. Enkel u als visdetaillist kunt deze aan uw trouwe klanten aanbieden als ze bij u langskomen voor een visje. Zo inspireert u hen met heerlijke visrecepten die zij kunnen bereiden met de vis uit uw winkel.

Bestel het magazine tijdig, want op=op!

Abonnement
Ontvangt u Visculinair magazine liever ieder kwartaal automatisch en goedkoper?
Met een abonnement bespaart u tot wel €20,- per jaar.

Kijk voor meer informatie op hier.