Bestel haring-promotiemateriaal 2024 incl gratis raamposter met datum

De startdatum van het nieuwe seizoen Hollandse Nieuwe wordt jaarlijks bepaald door de haringgroothandelaren. Door het vaststellen van een eerste verkoopdag heeft de Hollandse Nieuwe als enig Nederlands levensmiddel een ‘Primeur’-status, te vergelijken met de jaarlijkse introductie van de Beaujolais primeur in Frankrijk. Door samen de collectieve landelijke startdag te respecteren, behoudt de Hollandse Nieuwe deze status en blijft de media hieraan aandacht besteden. Iets waar de visdetailhandel zeer veel profijt van heeft. Laten we de gezamenlijke seizoenstart daarom koesteren en deze traditie in ere houden.
haring promotiemateriaal

Bent u klaar voor de start? Laat uw klanten en voorbijgangers weten dat u natuurlijk ook Hollandse Nieuwe verkoopt en val op met het daarvoor bestemde promotiemateriaal! Van een A2-poster of raamstrook tot een beachvlag of een kartonnen haringmeisje... 

...maar ook een leuke 'Maatje van Oranje' poster. Want je kan er niet omheen, steeds meer reclamecampagnes zijn gericht op het EK voetbal dat in juni/juli in Duitsland plaatsvindt. Wilt u ook meeliften op de Oranje-gekte die straks losbarst? Wij hebben een speciale haringposter op A2-formaat die uw winkel al snel oranje kleurt! Bestel ze in onze webshop voor maar € 0,95 (excl. verzendkosten).

Bestel uw Nederlandstalige haring-promotiemateriaal inclusief gratis raamposter met datum via deze button!

Het Duitstalige promotiemateriaal bestelt u hier.