SEG 2023: Groot succes voor Nederland

De 29e editie van de Seafood Expo Global was zonder twijfel een groot succes waar met trots op teruggeblikt kan worden. Niet alleen Nederlandse bedrijven, maar ook de beurs in het algemeen wist een record te breken. Met een groei van 24% ten opzichte van vorig jaar en 21% ten opzichte van de beurs in Brussel kwamen 33.000 bezoekers samen in Barcelona op een totaaloppervlakte van 49.339 m2.
Holland paviljoen

Holland paviljoen
 

Ook het Nederlands Visbureau is tevreden met de zichtbare groei van het Holland paviljoen. Deze breidde dit jaar uit met een 5e unit en gaf in totaal 900 m2 ruimte aan 17 deelnemende bedrijven zichzelf te vertegenwoordigen onder de Nederlandse vlag.

Weer als vanouds
 

Waar vorig jaar nog veel onzekerheid was over corona en verschillende landen daardoor niet aanwezig konden zijn of terughoudend waren, was hier dit jaar geen sprake van. Bedrijven stonden er weer als vanouds en bezoekers wisten hun weg naar de Fira te vinden om geïnspireerd te worden met nieuwe technologieën en opportuniteiten.

Editie 2024
 

Voldaan wordt er samen met onze deelnemers teruggeblikt naar drie drukbezochte dagen waarin vaste klanten, opportuniteiten en gezelligheid samenkwamen. De datum voor de volgende editie is al bekend en vindt plaats van 23-25 april 2024. Eind juni starten wij weer met de nieuwe inschrijvingen. Houd de website en uitnodiging dus goed in de gaten.