Aan- en inhaken met deze blikvanger

Ter ondersteuning van zowel landelijke als plaatselijke promotieacties heeft het Nederlands Visbureau sinds kort een ‘foodtruck’ in de vorm van een ‘frisdankblikje’ ter promotie van Noordzeevis.

Grote publieksactiviteiten zijn op dit moment nog niet mogelijk, maar we hopen deze komend jaar te kunnen gebruiken. Ook voor ondernemers, aangesloten bij het Visbureau, die deze promotie-unit op een eigen locatie – let wel, hij is 3,5 meter hoog! - willen inzetten, is medegebruik mogelijk. De unit is makkelijk te vervoeren, want u haakt ‘m direct aan achter uw auto. De binnenzijde is ingericht als keukentje. 

De ‘foodtruck’ leent zich bij uitstek voor promotieactiviteiten en sample-mogelijkheden. Een echte eyecatcher voor uw evenement of proeverij!

 

foodtruck op events

De Foodtruck is tijdens publieksevenementen of zakelijke promotionele activiteiten in te zetten. De promotie-unit is te huur bij het Nederlands Visbureau. Hiervoor maken wij gebruik van een bruikleenovereenkomst. Zo staat onder andere in de overeenkomst wanneer en waar de huurder de foodtruck kan komen ophalen en retourneren. Waarbij meerdaagse verhuur mogelijk is. De standplaats van de promotie-unit is Stellendam.

Specificaties

Aan de zijkant van de promotie-unit s een tv-scherm bevestigd waarop filmpjes naar keuze afgespeeld kunnen worden. 

technische specificaties

Let op: De hoogte van de promotie-unit is in het verleden nog wel eens onderschat. Let erop dat wanneer u de foodtruck binnen in wenst te zetten, de doorgang mimimaal 3.35 m hoog moet zijn.

Prijzen en beschikbaarheid:

Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Agnes Leewis, directeur Nederlands Visbureau
T: 088-3369655
E: info@visbureau.nl