Veiling eerste vaatje Hollandse Nieuwe 2022

Scheveningen, 30 maart 2022

De officiële aftrap van het nieuwe haringseizoen gebeurt sinds jaar en dag met de ‘Veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe’ in de visafslag van Scheveningen. Na het tot twee maal toe moeten uitstellen van dit evenement als gevolg van de coronamaatregelen, wordt deze traditie voortgezet en wel op dinsdag 14 juni 2022. Deze veiling vindt dan voor de 36e keer plaats.
veilingmeester paul

Al in 2020 was beoogd de opbrengst van de veiling te schenken aan Stichting Ambulance Wens. Dit goede doel heeft inmiddels lange tijd moeten wachten op dit evenement. Bijzonder pijnlijk is dat de grondlegger van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer, afgelopen jaar plotseling is overleden en het resultaat niet meer zelf mag beleven. Zijn zoon Kees Veldboer, zelf al enige tijd actief voor het doel, zet zich vol passie in om het werk van zijn vader voort te zetten. Reden temeer om te streven naar een mooie opbrengst voor dit goede doel en postuum voor de man die aan de wieg stond van dit doel. De bekende presentatrice en actief pleitbezorgster voor meerdere goede doelen, Nicolette van Dam, zal de presentatie van dit evenement op zich nemen en zich samen met veilingmeester Paul Blees sterk maken voor een mooi bedrag op de cheque die Ambulance Wens in ontvangst mag nemen.

Ondernemers en particulieren die willen bijdragen aan een succesvolle veiling door als bieder aanwezig te zijn op dinsdagmiddag 14 juni 2022, kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Klik hier voor het registratieformulier 

Klik hier voor de biedersinformatie

Klik hier voor de algemene voorwaarden

bieders veiling