Hollandse Nieuwe Stijl volgens Marco Somer: 8 inspirerende gerechten met haring

Hollandse Nieuwe Stijl volgens Marco Somer
Hollandse Nieuwe Stijl volgens Marco Somer
8 inspirerende gerechten met haring

Gekaakt op de golven van de Noordzee, binnengehaald als schat van de zee. De Hollandse Nieuwe voert ons terug naar de late middeleeuwen toen de haring voor het eerst op unieke wjize werd bewerkt.

''Ontdek de Hollandse Nieuwe Stijl''

De Hollandse Nieuwe is een echt Nederlandse traditie. Door vele generaties gegeten. Als hele vis of in stukjes en vaak met een gesnipperd uitje of zuurtje als karakteristieke toevoeging. De laatste jaren is een trend zichtbaar waarbij de gekaakte haring in een grote variatie aan gerechten terugkomt. De Hollandse Nieuwe blijkt een dankbaar ingrediënt dat met zijn zilte smaak voor een ware verrijking van gerechten zorgt. Met acht inspirerende gerechten laat chef-kok Marco Somer de eindeloze mogelijkheden zien.

 

 

Terug