Verhuur Promotie-unit garnalen

Het Nederlands Visbureau verhuurt een promotie-unit in de vorm van een aanhanger voor promotie op locatie. De aanhanger, in de vorm van een ‘colablikje’ is volledig gebrand als ‘Hollandse Garnaal, de lekkerste van allemaal’ en beschikt over een keukentje.

 

promotie-unit Hollandse Garnaal op events

De promotie-unit Hollandse Garnaal is tijdens publieksevenementen of zakelijke promotionele activiteiten in te zetten. De promotie-unit Hollandse Garnaal is te huur bij het Nederlands Visbureau. Hiervoor maken wij gebruik van een bruikleenovereenkomst. Zo staat onder andere in de overeenkomst wanneer en waar de huurder de promotie-unit Hollandse Garnaal kan komen ophalen en retourneren. Waarbij meerdaagse verhuur mogelijk is. De standplaats van de promotie-unit Hollandse Garnaal is Scheveningen.

Specificaties

Aan de zijkant van de promotie-unit Hollandse Garnaal is een tv-scherm bevestigd waarop filmpjes over de Hollandse Garnaal afgespeeld kunnen worden. Ook wordt er een fotowand bij de promotie-unit Hollandse Garnaal geleverd. Bezoekers kunnen hun hoofd door deze wand steken voor een leuke, gepersonaliseerde foto. De wand kan naast de promotie-unit Hollandse Garnaal geplaatst worden. Bedenk hierbij een leuke social media actie zodat bezoekers hun foto’s met de promotieunit plaatsen.

Let op:De hoogte van de promotie-unit Hollandse Garnaal is in het verleden nog wel eens onderschat. Let erop dat wanneer u de promotie-unit Hollandse Garnaal op een binnen locatie wenst in te zetten. De doorgang mimimaal 3.35 m hoog is.

Prijzen en beschikbaarheid:

Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Agnes Leewis, directeur Nederlands Visbureau
T: 088-3369655
E: info@visbureau.nl

Hollandse garnaal
Hollandse Garnalen unit on the road
garnalenunit, campagne
Inzet garnalenunit tijdens campagne 2014