Stagiair(e)

Het Nederlands Visbureau verzorgt in opdracht van de Nederlandse vissector de collectieve communicatie en promotie van vis en de vissector. In nauw overleg met de verschillende marktpartijen worden activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van public relations, issuemanagement, reclame, evenementen, internetcommunicatie, voorlichting en marktonderzoek.

Het Nederlands Visbureau, gevestigd in de Visafslag te Scheveningen (Den Haag) is ter ondersteuning van het team op zoek naar een enthousiaste

STAGIAIR(E) - Student MBO4

voor een meewerkstage voor ten minste 13 weken.

Topdrukte binnen het Nederlands Visbureau doet zich voor in het voorjaar, vanwege onder meer de organisatie van beursdeelname door de Nederlandse visbedrijven aan de wereldvisbeurs én de organisatie van de start van het seizoen Hollandse Nieuwe met de veiling van het eerste vaatje. Daarnaast gaan tal van andere activiteiten en campagnes gewoon door.

Stage lopen bij het Nederlands Visbureau betekent de handen uit de mouwen steken in een inspirerende omgeving.

Als stagedoel bieden we je de gelegenheid om je te richten op:

Secretariële ondersteuning van de marketing- en projectmanagers. Dit varieert van de administratieve ondersteuning bij de organisatie van verschillende evenementen, een promotiecampagne of beursdeelname. Van het verzorgen van een uitnodiging, genodigdenlijsten tot het meehelpen bij het maken van een brochure of promotieactie online. Om een indruk te krijgen van de diversiteit aan activiteiten, zie online: https://visbureau.nl/promotie/campagnes

Wie zoeken wij?

• Student MBO4, communicatie, marketing, evenementenorganisatie of (directie-)secretaresse
• Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
• Een enthousiast, flexibel en ondernemend persoon

Wat bieden wij?

• Een stageplaats voor een periode van 3-5 maanden
• Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief
• Stagevergoeding in overleg
• Reiskostenvergoeding

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Stuur een email met je motivatie en CV naar info@visbureau.nl ter attentie van Agnes Leewis. Voor vragen of aanvullende informatie: info@visbureau.nl of 088-3369650.

S-BB erkend leerbedrijf