2018/april: Seafood Expo Global Brussel

2018/april: Seafood Expo Global Brussel

Nederlandse bedrijven nemen sinds lange tijd jaarlijks deel aan de Seafood Expo Global in Brussel: dé ontmoetingsplaats voor professionals in vis, schaal- en schelpdieren. Op deze driedaagse grootste visvakbeurs van de wereld kunt u een plaats innemen binnen het Holland Paviljoen, dat het Nederlands Visbureau faciliteert.

Afgelopen jaar bewerkstelligde het Nederlands Visbureau, ondanks de tekorten binnen het totale beursoppervlak, een explosieve groei van deelname van Nederlandse bedrijven. In twee hallen is ruimte voor een Holland Paviljoen (hal 6 en 9). De stand van het Holland Paviljoen is tevens volledig vernieuwd en heeft een meer open uitstraling gekregen en zijn cateringfaciliteiten meer gecentraliseerd. 
Met de feedback vanuit de deelnemende bedrijven in 2017, de eigen organisatie en de onderaannemers streven we ernaar om de deelnemende bedrijven in 2018 wederom zo optimaal mogelijk te faciliteren.

Reden genoeg voor veel ondernemers om een plek te bemachtigen op de Seafood Expo Global (SEG) in Brussel van 24 t/m 26 april 2018. Deze beurs lijkt nog ver weg, doch om in aanmerking te komen voor ruimte op de beursvloer is reservering bij de beursorganisatie op korte termijn vereist.

Wilt u onderdeel uitmaken van een, in het oog springend, landenpaviljoen met een jarenlange ervaring én goed opgebouwde reputatie waarbij u veel werk uit handen wordt genomen? Dan is deelnemen aan het Holland Paviljoen een uitstekende keuze! (sluitdatum inschrijving = 30 juni 2017)

Hieronder vindt u naast de uitnodiging ook een informatieblad, een aanmeldingsformulier en de algemene voorwaarden.