Vacature Office Manager

 

Het Nederlands Visbureau is op zoek naar een enthousiaste collega die zijn/haar steentje wil bijdragen aan het succes van het Nederlands Visbureau in de functie

OFFICE MANAGER (40 u)
 

DE ORGANISATIE

Het Nederlands Visbureau verzorgt de collectieve communicatie en promotie van vis en de vissector voor alle ondernemers in de visbranche. In nauw overleg met de verschillende marktpartijen worden activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van public relations, issuemanagement, reclame, evenementen, internetcommunicatie, voorlichting en marktonderzoek. Daarnaast vervult het Nederlands Visbureau een belangrijke rol in de communicatie naar (potentiële) visliefhebbers en de horeca om ze te inspireren vaker vis op het menu te zetten.

DE FUNCTIE

Als office manager ben je primair verantwoordelijk voor alle administratieve taken binnen het bureau ter ondersteuning van alle communicatie- en marketingactiviteiten. Je beheert relatiebestanden en voert correspondentie met visondernemers evenals met externe partijen.

Naast deze kerntaken is er volop ruimte voor creativiteit. Als lid van een klein team draag je bij aan de grote diversiteit aan activiteiten die het Nederlands Visbureau ontplooit. Dit varieert van het maken van een uitnodiging voor een evenement of ander drukwerk, het organiseren van een persbijeenkomst tot het schrijven van informatiefolders. 

Je houdt je actief bezig met het beheren van verschillende websites en het versturen van online nieuwsbrieven. Het monitoren van onze sociale media en beantwoorden van vragen behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je maakt inspirerende content voor onze doelgroepen en hebt gevoel voor tekst en beeld. Af en toe maak je een offerte of factuur in ons boekhoudsysteem. Werken binnen het kleine team van het Nederlands Visbureau betekent met elkaar de handen uit de mouwen steken in een inspirerende omgeving.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding (bijv. office management / commerciële economie) op minimaal MBO(4) -niveau en enkele jaren werkervaring
  • Je hebt ervaring in het werken met verschillende systemen binnen Office: Outlook, Word, Excel en bij voorkeur ervaring met het boekhoudsysteem Exact Online en CMS-systemen.
  • Je bent kwaliteit- en resultaatgericht, goed in plannen en organiseren en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst goed de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent een enthousiast, flexibel en ondernemend iemand die van aanpakken weet, die kansen wil benutten om te groeien in de functie en een echte teamplayer is.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende functie voor 40 uur per week
  • Een baan voor iemand die zich graag als duizendpoot manifesteert met veel ruimte voor eigen initiatief en groeimogelijkheden richting het marketing vak
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • And last but not least: een fantastische werkplek in een inspirerende omgeving: het Nederlands Visbureau is gevestigd in het kantoor van de visafslag te Scheveningen. Op het puntje van het haventerrein, kijk je uit over de haven en op zee.

Ben je enthousiast over deze functie?
Herken je jezelf in dit profiel en heb je zin om bij het Nederlands Visbureau als office manager aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie met je motivatie en CV voor 1 december 2020 naar: a.leewis@visbureau.nl. Voor vragen: 088-3369650.