OFFICE-MANAGER PLUS! (32-40 u)

Het Nederlands Visbureau is op zoek naar een enthousiaste collega die zijn/haar steentje wil bijdragen aan het succes van het Nederlands Visbureau in de functie.

Wat is het Nederlands Visbureau

Het Nederlands Visbureau, gevestigd in de Visafslag te Scheveningen (Den Haag), verzorgt in opdracht van de Nederlandse vissector de collectieve communicatie en promotie van vis en de vissector. In nauw overleg met de verschillende marktpartijen worden activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van public relations, issuemanagement, reclame, evenementen, onlinecommunicatie, voorlichting en marktonderzoek.

De functie

Als office manager ben je primair verantwoordelijk voor alle administratieve taken binnen het bureau ter ondersteuning van alle communicatie- en marketingactiviteiten. Je beheert relatiebestanden en voert correspondentie met eigen ondernemers evenals externe partijen. Je verwerkt facturen in de boekhouding. 

Naast deze kerntaken is er volop ruimte voor creativiteit. Als lid van een klein team draag je bij aan de grote diversiteit aan activiteiten die het Nederlands Visbureau ontplooit. Dit varieert van het maken van een uitnodiging voor een evenement of ander drukwerk, het organiseren van een persbijeenkomst tot het schrijven van een informatiebulletin. 

Je bent actief om verschillende websites te beheren, online nieuwsbrieven te verzenden evenals het mede beheren van onze sociale media. Je maakt inspirerende content voor onze doelgroepen en hebt gevoel voor tekst en beeld. Het monitoren en beantwoorden van vragen behoort eveneens tot de werkzaamheden.

Werken binnen het kleine team van het Nederlands Visbureau betekent met elkaar de handen uit de mouwen steken in een inspirerende omgeving.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding (bijv. office management / commerciële economie) op  minimaal MBO(4) -niveau en ten minste drie jaren werkervaring;
 • Je hebt ervaring in het werken met verschillende systemen binnen Office: Outlook, Word, Excel en bij voorkeur ervaring met het boekhoudsysteem Exact Online.
   

Wie ben jij?

 • Je bent kwaliteit- en resultaatgericht, goed in plannen en organiseren en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een enthousiast, flexibel en ondernemend iemand, die kansen wil benutten om te groeien in je functie.
   

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige functie vol uitdaging voor 36-40 uren per week;
 • Een baan voor iemand die zich graag als duizendpoot manifesteert met ruimte vooreigen initiatief en groeimogelijkheden richting het marketing vak;
 • Een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een fantastische werkplek: het Nederlands Visbureau is gevestigd in het kantoor van de visafslag te Scheveningen. Je kantoorplek is gevestigd in een inspirerende omgeving: op het puntje van het haventerrein kijk je uit over de haven en op zee.
   

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze baan? Stuur je sollicitatie met je motivatie en CV naar info@visbureau.nl ter attentie van Agnes Leewis voor 31 januari 2019.Voor vragen of aanvullende informatie: a.leewis@visbureau.nl of 088-3369650.