Vers van de pers: promotiemateriaal ‘Vis van de Maand 2020’

Gepubliceerd: 17 december 2019

Elk jaar stelt het Nederlands Visbureau in samenwerking met de vissector de ‘Vis van de Maand’-kalender vast. Iedere maand wordt een andere vissoort uitgelicht, rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra promotie verdient. Dit jaar hebben wij een heel nieuw pakket samengesteld met promotiematerialen voor op de winkelvloer. Dit pakket is per kwartaal verkrijgbaar. Behalve bij de visdetaillist, wordt de vis van de maand ook op social media, in printmedia en in foodblogs gepromoot.
POS vis van de maand

Het Startpakket ‘Vis van de Maand’ is voor drie maanden en bestaat uit promotiemateriaal dat het hele jaar te gebruiken is en materiaal dat elke 1e van de maand verwisseld dient te worden. 

Promotiemateriaal voor het hele jaar:

  • Display
  • IJsprikker ‘Vis van de Maand’
  • Narrowcasting ( 1 beeld gedurende het hele jaar. U ontvangt het beeld per e-mail)
  • Buitenposter A0 (1 beeld gedurende het hele jaar. U ontvangt de PDF per e-mail en kunt deze laten drukken door uw lokale drukker).

Promotiemateriaal per maand voor januari, februari en maart:

  • Displayposter A4 (3 x 1 per maand)
  • 250 recepten A5 ( 3 x 250 per maand)

Vanaf Q2 zijn de maandelijks te wisselen materialen ook los verkrijgbaar. Wees er op tijd bij, zodat vanaf januari de nieuwe ‘Vis van de Maand’ op de winkelvloer te zien is!

Terwijl voorgaande jaren het Nederlands Visbureau promotiemateriaal maakte met dit thema evenals de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) laat laatstgenoemde vereniging vanaf dit jaar deze promotieactiviteiten over aan het Visbureau. Elk jaar stelt het Nederlands Visbureau in samenwerking met vertegenwoordigers uit de vissector de ‘Vis van de Maand’-kalender vast. Maandelijks krijgt een andere soort vis een podium, rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra aandacht verdient. De kalender is de leidraad voor dit promotiemateriaal en ook voor diverse promotionele activiteiten van een groeiend aantal andere partijen. 

Klik hier om het promotiemateriaal te bestellen.