Uitnodiging voor inschrijving Holland Paviljoen Seafood Expo Global (SEG), Barcelona 26 – 28 april 2022

 

Geachte ondernemer,

Een nieuw tijdperk voor Seafood Expo Global
In beursgebouw Fira Barcelona start de wereldvisbeurs een nieuw tijdperk. De Amerikaanse beursorganisatie heeft na een uitvoerig proces landenpaviljoens en bedrijven ingedeeld in deze nieuwe huisvesting. Het Nederlands Visbureau heeft op basis van anciënniteit een prominente voorkeurspositie weten te opteren, waar het mogelijk is een groot landenpaviljoen neer te zetten. In de hal(3) waar bezoekers van twee zijden het beurscomplex zullen binnenkomen of vanaf de loopbrug een goed overzicht hebben, is een aantal blokken geopteerd voor een Holland Paviljoen. Deze mooie locatie maakt het voor Nederlandse importeurs en exporteurs mogelijk op een opvallende wijze op de SEG aanwezig te zijn.

Eén kans om met Holland Paviljoen nieuwe historie op te bouwen

Voor 2022 bestaat dé kans met een in het oog springend Holland Paviljoen ‘onze plek te veroveren’ voor hopelijk de komende jaren. De geopteerde voorkeurspositie van het Holland Paviljoen dient binnenkort te worden bevestigd en biedt daarmee garantie voor de aankomende jaren. We zijn hiervoor wel afhankelijk van uw deelname aan deze editie van de vernieuwde beurs. Ingeval van onvoldoende inschrijvingen zal het Nederlands Visbureau de gereserveerde vierkante meters moeten inleveren bij de organisatie waar andere landen gretig gebruik van zullen maken. 

Uw stand kunt u (binnen het concept van het paviljoen) naar eigen wensen inrichten zodat de identiteit van uw bedrijf goed tot zijn recht komt.

Kosten van deelname
Omdat u deelneemt aan een collectief kunnen veel kosten worden gedeeld. Veel werk en extra kosten worden hiermee uit handen genomen. De kosten van deelname worden gesplitst in algemene kosten en individuele kosten voor inrichting van de eigen stand (meubilair, koelmeubels, kleur/logo gebruik etc.). 

De inrichting van de eigen stand is voor iedere deelnemer anders. Hierover heeft u rechtstreeks contact met ons standbouwbedrijf. De kosten voor de inrichting van uw eigen stand worden direct aan u doorberekend door de standbouwer. Voor het logistieke proces betreffende verse en bevroren visproducten zal op een later moment in overleg met alle deelnemers een kostenefficiënt samenwerkingsvoorstel volgen.

Stand Nederlands Visbureau
Binnen het Holland Paviljoen heeft het Nederlands Visbureau een eigen stand. Uit voorgaande jaren blijkt dat onze aanwezigheid met een informatiestand voor zowel de deelnemers aan het Holland Paviljoen als de nationale en internationale bezoekers van waarde is. Wij bieden veel informatie over de Nederlandse deelnemers (zowel binnen als buiten het Holland Paviljoen) en over Nederland als modern visserijland.

Aanmelden als deelnemer Holland Paviljoen
Wanneer u interesse heeft in deelname aan het Holland Paviljoen tijdens SEG 2022 in Barcelona 26–28 april, vragen wij u per omgaande een mail te sturen info@visbureau.nlWij sturen u dan het aanmeldingsformulier, het informatieblad en de algemene voorwaarden toe.

Vervolgens ontvangt u na uw aanmelding een 1e termijnfactuur van 70% van de kosten voor het vloeroppervlak

Aanmelding definitief
Ondernemingen die zich al hadden ingeschreven voordat verschillende editie noodgedwongen geannuleerd moesten worden i.v.m. het coronavirus, hebben sowieso recht op deelname. De overige aanmeldingen worden net als voorgaande jaren behandeld op volgorde van binnenkomst, deelnamehistorie, lidmaatschap brancheorganisatie en aangevraagde aantal vierkante meters. Zoals gezegd, het is voor editie 2022 van extra belang om een plaats ‘te claimen’ voor de toekomst in het nieuwe beurscomplex te Barcelona. Zodra wij vanuit de organisatie bericht ontvangen over het definitief aantal vierkante meters dat wordt toegekend aan het Holland Paviljoen, ontvangt u het bewijs van definitieve deelname aan het Holland Paviljoen SEG 2022.

We vertrouwen erop samen met de Nederlandse ondernemers in 2022 opnieuw een mooie presentatie van de Nederlandse handelsbedrijven neer te zetten.