UItnodiging voor inschrijving Holland Paviljoen Seafood Expo Global (SEG), Barcelona 27 – 29 april 2021

 

Geachte ondernemer,

Seafood Expo Global (SEG) verhuist van Brussel naar Barcelona!
’s Werelds grootste visvakbeurs kende geen groeimogelijkheden meer in Brussel en dit gold evenzeer voor het daar aanwezige Holland Paviljoen.

In beursgebouw Fira Barcelona start de wereldvisbeurs een nieuw tijdperk. De Amerikaanse beursorganisatie heeft na een uitvoerig proces landenpaviljoens en bedrijven ingedeeld in deze nieuwe huisvesting. Het Nederlands Visbureau heeft op basis van anciënniteit een prominente voorkeurspositie weten te opteren, waar het mogelijk is een groot landenpaviljoen neer te zetten. In de hal(3) waar bezoekers van twee zijden het beurscomplex zullen binnenkomen of vanaf de loopbrug een goed overzicht hebben, is een aantal blokken geopteerd voor een Holland Paviljoen. Deze mooie locatie maakt het voor Nederlandse importeurs en exporteurs mogelijk op een opvallende wijze op de SEG aanwezig te zijn.

Eén kans om met Holland Paviljoen nieuwe historie op te bouwen

Dit jaar bestaat dé kans met een in het oog springend Holland Paviljoen ‘onze plek te veroveren’ voor hopelijk de komende jaren. De geopteerde voorkeurspositie van het Holland Paviljoen dient binnenkort te worden bevestigd en biedt daarmee garantie voor de aankomende jaren. We zijn hiervoor wel afhankelijk van uw deelname aan deze editie van de vernieuwde beurs. Ingeval van onvoldoende inschrijvingen zal het Nederlands Visbureau de gereserveerde vierkante meters moeten inleveren bij de organisatie waar andere landen gretig gebruik van zullen maken.

Uw stand kunt u (binnen het concept van het paviljoen) naar eigen wensen inrichten zodat de identiteit van uw bedrijf goed tot zijn recht komt.

Kosten van deelname
Omdat u deelneemt aan een collectief kunnen veel kosten worden gedeeld. Veel werk en extra kosten worden hiermee uit handen genomen. De kosten van deelname worden gesplitst in algemene kosten en individuele kosten voor inrichting van de eigen stand (meubilair, koelmeubels, kleur/logo gebruik etc.). 

De inrichting van de eigen stand is voor iedere deelnemer anders. Hierover heeft u rechtstreeks contact met ons standbouwbedrijf. De kosten voor de inrichting van uw eigen stand worden direct aan u doorberekend door de standbouwer. Voor het logistieke proces betreffende verse en bevroren visproducten zal op een later moment in overleg met alle deelnemers een kostenefficiënt samenwerkingsvoorstel volgen.

Stand Nederlands Visbureau
Binnen het Holland Paviljoen heeft het Nederlands Visbureau een eigen stand. Uit voorgaande jaren blijkt dat onze aanwezigheid met een informatiestand voor zowel de deelnemers aan het Holland Paviljoen als de nationale en internationale bezoekers van waarde is. Wij bieden veel informatie over de Nederlandse deelnemers (zowel binnen als buiten het Holland Paviljoen) en over Nederland als modern visserijland.

Aanmelden als deelnemer Holland Paviljoen
Wanneer u interesse heeft in deelname aan het Holland Paviljoen tijdens SEG 2021 in Barcelona 27 – 29 april), vragen wij u per omgaande een mail te sturen info@visbureau.nl. Wij sturen u dan het aanmeldingsformulier, het informatieblad en de algemene voorwaarden toe.

UITERLIJKE INSCHRIJFDATUM: 10 september 2020

Vervolgens ontvangt u na deze datum een 1e termijnfactuur van 30% van de kosten voor het vloeroppervlak. Zie het informatieblad voor de omschrijving van de overige termijnen.

Aanmelding definitief
Omdat de laatste editie van SEG Brussel 2020 door het coronavirus is geannuleerd, hebben de ondernemingen die hieraan deel zouden nemen en nu willen deelnemen aan SEG Barcelona 2021 sowieso recht op deelname. De overige aanmeldingen worden net als voorgaande jaren behandeld op volgorde van binnenkomst, deelnamehistorie, lidmaatschap brancheorganisatie en aangevraagde aantal vierkante meters. Zoals gezegd, het is dit jaar van extra belang om een plaats ‘te claimen’ voor de toekomst in het nieuwe beurscomplex te Barcelona. Zodra wij vanuit de organisatie bericht ontvangen over het definitief aantal vierkante meters dat wordt toegekend aan het Holland Paviljoen, ontvangt u het bewijs van definitieve deelname aan het Holland Paviljoen SEG 2021.

Belangrijke deadline inschrijving
Wij willen benadrukken dat voor genoemde deadlines geen ruimte is voor uitstel. Het Nederlands Visbureau dient de inschrijving voor landenpaviljoens voor de deadline aan te melden bij de organisatie van de SEG, inclusief de betaling van 30% van de kosten van het aangevraagde vloeroppervlakte. Wij volgen hierbij volledig de voorwaarden van de organisatie van de SEG.

We vertrouwen erop samen met de Nederlandse ondernemers volgend jaar opnieuw een mooie presentatie van de Nederlandse handelsbedrijven neer te zetten.