Nederlands Visbureau

Visculinair magazine

Hét magazine over vis

Visculinair magazine brengt uw klant 4x per jaar alles over vis!

Recepten en tips

Vis is gezond, dat weet bijna iedereen. Veel mensen vinden vis ook lekker, maar weten zelf niet altijd hoe ze vis moeten bereiden. Tal van recepten en mogelijkheden passeren de revue in het magazine.

Verantwoorde vis

Bij steeds meer consumenten speelt ook de vraag waar de vraag waar de vis vandaan komt en is deze vis op verantwoorde wijze gevangen? Alle ondernemers in de viswereld, van visserman tot visspecialist, zetten zich dagelijks in om en verantwoord product aan te bieden. In interviews en achtergrondverhalen wordt het verhaal achter de vis verteld.

Weetjes en gadgets

Ons kleine landje aan zee heeft een eeuwenlange traditie met vis. In gemeenten vinden jaarlijks evenementen plaats, waar de sfeer van vis en visserij te proeven is. Hierover berichten we regelmatig in het magazine en interessante weetjes en gadgets brengen we ook graag onder de aandacht.

Slechts € 0,25 per stuk 

U heeft Visculinair magazine al in huis voor slechts € 0,25 per stuk. Maak het u nog makkelijker en neem direct een abonnement zodat u 4x per jaar automatisch Visculinair magazine ontvangt. Bestel direct!

Sneak preview Visculinair magazine maart 2017