Nederlands Visbureau

Nieuwsberichten

14-03-2017

De maand maart is de maand van de kabeljauw

Een verhaal hebben over de vis die u als visdetaillist aanbiedt aan de klant of als restaurateur aan uw gast aan tafel, dat wordt steeds belangrijker. Met deze actuele factsheet bieden we ee...

Lees meer
19-03-2017

Langoustines in de spotlight

Voor de Nederlandse aanvoerders betreft het product langoustine, ook wel Noorse kreeftjes genoemd, een relatief bescheiden aandeel. Het Nederlands Visbureau plaatst de langoustine in de spot...

Lees meer
19-03-2017

Scholmagazine: coming soon!

In navolging van het zeer positief ontvangen makreelmagazine van eerder dit jaar, volgt half april een soortgelijke editie voor de schol. Op de kalender vis van de maand prijkt de schol in d...

Lees meer
19-03-2017

Foodbloggers aan de slag met makreel

Begin april ontvangt foodbloggend Nederland de foodiebox met hierin o.a. een heerlijke gestoomde makreel. De gestoomde makrelen worden aangeboden om foodbloggers uitgedaagd een verrassend ge...

Lees meer
20-03-2017

Start haringseizoen 2017

Op 14 juni gaat het haringseizoen 2017 van start, vanaf dat moment is de Hollandse Nieuwe weer overal verkrijgbaar. Daags vóór de start van de verkoop van de Hollandse Nieuwe organiseert het...

Lees meer